Je vernam het wellicht: vanaf 1 januari zijn rookmelders verplicht in o.a. particuliere woningen in Vlaanderen. Erg nuttig want rookmelders redden jaarlijks heel wat levens!

Tips tegen winterbranden

Tips tegen winterbranden

13 december 2019

De dagen worden korter en de nachten kouder. Dat wil zeggen dat de brandweer almaar vaker moet uitrukken voor typische "winterbranden". Hoe kan u die vermijden? Radio 2 Antwerpen vroeg tips aan Kristof Geens van de Antwerpse brandweer:

Uit cijfers van de federale politie blijkt dat er vorig jaar 924 aangiftes werden gedaan van diefstal van een elektrische fiets, ofwel minstens twee per dag.

Ken je KBC Home Repair al?

Ken je KBC Home Repair al?

21 augustus 2019

KBC Home Repair is een gratis dienst die bij KBC standaard in je brandverzekering is inbegrepen. Je hoeft er dus niet extra voor te betalen.

Onze nieuwe website!

Onze nieuwe website!

23 juli 2019

Met enige trots stellen we jullie onze nieuwe website voor. Als KBC-verzekeringsagent waren we altijd al een stapje voor en dat geldt vanaf nu ook op het internet!

Veel schade aan woningen wordt veroorzaakt door wateroverlast. De Belgische zomers zijn alsmaar meer extreem, vandaag heet weer, morgen hevige regen. Wat is de beste manier om dit te voorkomen?