Je bedrijf platgelegd door hackers?

Met de KBC-Cyberverzekering is je bedrijf goed beschermd tegen cybercriminaliteit.

Deel op Facebook Twitter LinkedIn

De computer en internet zijn niet meer weg te denken uit het Belgische bedrijfsleven, meer dan ooit bent u afhankelijk van uw data en systemen. Cyberincidenten en cybercriminaliteit kan dezer dagen élke ondernemer overkomen. Niet enkel grotere ondernemingen lopen helaas risico, maar ook alle vrije beroepers en zelfstandigen die werken met een computer, persoonsgegevens van klanten bewaren, gegevens opslaan in de cloud, enz.

Cybercrime is in de afgelopen jaren een steeds groter probleem geworden. Hoewel de meeste schade ontstaat door cyberaanvallen, kunnen problemen ook het gevolg zijn van menselijke fouten, zoals het verzenden van een e-mail naar een verkeerd adres, het per ongeluk achterlaten van materiaal in een trein of fouten bij het instellen van een systeem. De impact voor een bedrijf kan zeer groot zijn, een inbreuk op de beveiliging ervan heeft vrijwel altijd gevolgen voor uw bedrijf.

Met de KBC Cyberverzekering beschermen we u tegen:

  • privacy- en cyberaanvallen
  • data-inbreuk en business interruption
  • hackerschade
  • cyberafpersing, CEO-fraude
  • de financiële gevolgen van cybercrime

Wij bieden u een snelle en doelgerichte dienstverlening zodat u zo snel mogelijk terug aan de slag kan gaan door u te laten bijstaan door een team van juristen, advocaten en ICT-specialisten.

In geval van een cyberaanval kan u 24u op 24 en 7 dagen op 7 beroep doen op een heel netwerk van experten om uw systemen terug te brengen tot op de situatie waarin het zich voor de incidenten bevond.

Kan u door de aanval enkele dagen niet werken en leidt dit tot financiële verliezen, komen wij ook daarvoor tussen.

Tevens de schade die u hierdoor zou veroorzaken aan uw klanten of leveranciers is gedekt. Dekt hierbij maar aan de gevolgen van gestolen privacygevoelige gegevens ("GDPR"), kosten van onderzoek, claims van individuele personen, schending geheimhoudingsplicht, boetes opgelegd door toezichthouders, schade wanneer een website of e-mail onbedoeld het auteursrecht schendt, laster verspreidt of een virus doorstuurt, enz.