Verzekeringskantoor Torcq-De Wilde & Partners bvba

Torcq-De Wilde & Partners bvba
Verzekeringen in vertrouwen

Wie zijn wij?

Verzekeringskantoor Torcq - De Wilde & Partners biedt algemeneen specifieke verzekeringsoplossingen op maat voor particulieren en ondernemingen. In iedere materie kunnen we  een gespecialiseerde oplossing aanbieden. Het kantoor kan immers bogen op meer dan 30 jaar ervaring.

Het kantoor beschikt over het label "ondernemingsagent" en is eveneens bevoorrecht partner als verbonden agent van KBC verzekeringen nv.

Wij streven naar een langetemijnrelate met onze klanten en bieden dan ook enkel kwaliteitsverzekeringen aan, gestoeld op degelijk waarborgen en een uitstekende service. 

TORCQ_363_pp_ok.jpg

Waarom kiest u voor ons als partner voor uw verzekeringen?

Wij zijn PROProfessioneel, Respectvol en Open

Gepersonaliseerd verzekeringsadvies op maat van uw gezin of bedrijf

Wij beschikken over een uitgebreide bevoegdheid om zelf schade te regelen voor rekening van de verzekeringsmaatschappij

Snel en efficiënt polis- en schadebeheer door middel van onze online verbinding met de verzekeringsmaatschappij

Snelle dienstverlening, informatie en ondersteuning door uw persoonlijke consulent en persoonlijke schadebeheerder

​​​​​​​Slagkracht: door ons breed netwerk van externe contacten (maatschappijen, experten, advocaten en gespecialiseerde firma's) kunnnen wij u onmiddellijk met kennis van zaken bijstaan

​​​​​​​Know-how en expertise: wij investeren in permanente interne vorming en kunnen buigen op meer dan 30 jaar ervaring

​​​​​​​Bereikbaarheid: één telefoontje volstaat om de afwikkeling van uw dossier te behartigen. In noodgevallen blijft ons alarmnummer 24u/24u bereikbaar.

 

Onze klanten

Onze klanten hebben behoefte aan een duidelijke, eerlijke en op hun situatie toegesneden dienstverlening. Wij verzekeren daarom op maat en bieden oplossingen die in concrete behoeften voorzien. Onze producten zijn transparant en hebben een correcte prijs.

Onze medewerkers

Onze medewerkers zijn stuk voor stuk specialisten en bepalen het succes van onze organisatie. Teamgeest, oprechte interesse en inlevingsvermogen zorgen voor duurzame en klantgerichte relaties. Elke medewerker neemt zijn eigen verantwoordelijkheid, investeert continu in kennis en vaardigheden en deelt deze met zijn collega's. Torcq - De Wilde & Partners draagt zorg voor uitstekende werkomstandigheden en een klimaat waarin plezier in het werk, persoonlijke ontwikkeling en ondernemerschap optimaal tot uiting komen.